Magunkról

 

 

Magyar │ English │ Deutsch


NAPTÁRAINK 2022 ▼

ÜDVÖZLŐK & FÜZETEK    
SPEDITŐR NAPTÁRAK
REFERENCIÁK ▼
MAGUNKRÓL
KAPCSOLAT

Magunkról

Társaságunk több évtizede tevékenykedik a marketing kommunikáció  területein. 
Felkészültségünk, gyakorlatunk és technikai hátterünk miatt, magas színvonalú munkát teszünk le megbízóink asztalára. Szeretjük a szakmánkat, mert látjuk,  hogy a munkánk hogyan járul hozzá partnereink üzleti sikereihez.

 

Vállaljuk induló és működő  vállalkozások teljes körű grafikai –nyomdai és egyéb kommunikációs feladatainak megoldását. Legyen szó a komplett grafikai arculat kialakításáról, reklám és marketing kiadványok  elkészítéséről, élelmiszer-címkék, csomagolóanyagok, cégtáblák. molinók, Roll up-ok, POS anyagok készítéséről.

Grafikai csapatunk több évtizedes tapasztalattal, kiváló esztétikai érzékkel és kreativitással rendelkezik. Működésünk során számos multi- és kis vállalkozás termékét tettük  eladhatóvá   terveinkkel

Foglalkozunk reklámajándékok beszerzésével és logózásával is.

Próbálja meg Ön is, keressen minket,  kérje előzetes  ajánlatunkat és tekintse meg a referenciáinkat.

 

Falinaptáraink.     Egy évre szóló élmény!

2009 évtől jelentetjük meg saját tervezésű és kivitelezésű falinaptár családunkat. Mottónk az igényesség. Arra törekszünk, hogy naptáraink ne csak professzionális fotóanyaggal és grafikai kivitellel készüljenek hanem, hogy  jól használhatók is legyenek. Ezért három nyelven, névnapokkal, többségében nap- és hold kelte -nyugta adatokkal szerkesztjük azokat.

Társaságunk a korábbi években  egyedi fali- és speditőr naptárak tervezésével és kivitelezésével foglalkozott. Számos  piacvezető naptárkiadó és idegenforgalmi szervezet részére szállítottunk naptárkoncepciókat és képanyagot, melyek  könyvekben  különféle kiadványokban  prospektusokban , nemzetközi kiállításokon és szakvásárokon jelentek meg.

A naptáraink  egy részén reklámfelületet biztosítottunk céges arculati elemek, reklámszövegek elhelyezésére. A naptárak felülnyomását igény esetén készséggel vállaljuk.

Egyedi, cégre szabott naptárak  megtervezésére és kivitelezésére ajánlatot adunk.